Διαμαρτυρία των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ - Αποκλεισμός της Λ. Αλεξάνδρας για τις αλλαγές στην ΠΦΥ.
Διαμαρτυρία των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ για τις αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στην Τ.Μ.Υ. Αλεξάνδρας θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της λεωφόρου μπροστά από το Υποκατάστημα, σήμερα στις 11 το πρωί. Μαζί τους ασθενείς και εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για διάλυση του δημόσιου συστήματος ΠΦΥ. «Οι εμπειρογνώμονες των δανειστών σε συνεργασία με Έλληνες τεχνοκράτες και με εκτελεστικό όργανο το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας απεργάζονται την διάλυση του Δημόσιου Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας», αναφέρουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν «για μήνες ολόκληρους συνεδριάζουν κρυφά και χωρίς την δική μας συμμετοχή για την οριστική διάλυση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.».

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons