Αίτημα για άρση ασυλίας και του ΓΑΠ για το "λεφτά υπάρχουν"!Αντιμέτωπη με έναν τεράστιο πονοκέφαλο βρίσκεται η Βουλή καθώς διαβιβάστηκε σε αυτή δικογραφία κατά του Γιώργου Παπανδρέου προς διερεύνηση του αδικήματος εξαπάτησης εκλογέων, διασποράς ψευδώς ειδήσεων ή έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 με αφορμή κυρίως το "λεφτά υπάρχουν".

Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι η δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή μόνο με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών ώστε να χρειάζεται πρόταση εξεταστικής αλλά και με τα άρθρα 61 και 62 του Συντάγματος που

αφορούν στην βουλευτική ασυλία. Κι αυτό γιατί τόσο όταν έλεγε το "λεφτά υπάρχουν" όσο και σήμερα ήταν και είναι απλός βουλευτής. Με απλά λόγια είναι πολύ πιθανό και για τον κ. Παπανδρέου να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθείται αυτές τις ημέρες με τους χρυσαυγίτες βουλευτές.

Δηλαδή απολογία στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας κατ'άρχήν και εν συνεχεία στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα άρει ή όχι την ασυλία του Γ.Παπανδρέου με συνέπεια να τον καθίσει στο σκαμνί της τακτικής δικαιοσύνης. Αν το σενάριο επιβεβαιωθεί τότε ήδη πολλοί βουλευτές προαναγγέλλουν πανηγύρι στην Ολομέλεια.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons