'Ευαγγελισμός': Εικόνες ντροπής από το μπλακ άουτ του αξονικού.


Ασθενείς στοιβαγμένοι σε φορεία, περιμένοντας να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, αντιμετώπισε το νοσοκομείο στη γενική εφημερία της Τρίτης.

Απερίγραπτες εικόνες ασθενών, οι οποίοι περιμένουν στοιβαγμένοι μέχρι να διακομιστούν σε άλλο νοσοκομείο για εξετάσεις, καταγράφονται στο νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός'.

Σύμφωνα με τους ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου, '...οι άρρωστοι πετιούνται σαν ανθρώπινα τσουβάλια ανάμεσα στα νοσοκομεία, για να βρουν τις

απαιτούμενες ειδικότητες (Αττικό -Σισμανόγλειο - Ευαγγελισμός) και εξετάσεις (Ευαγγελισμός - Ιπποκράτειο - Ευαγγελισμός).Το ΕΚΑΒ βουλιάζει στις εκατοντάδες διακομιδές, ενώ οι ασθενείς παίζουν την τύχη τους επί πολλών βασανιστικών ωρών μέχρι να αντιμετωπιστούν.Ρουλέτα παίζεται αυτή τη φορά η διάγνωση και αντιμετώπιση από τους γιατρούς.
'Ευθύνες δεν υπάρχουν πουθενά, αλήθεια;', αναρωτιούνται οι γιατροί, για να σημειώσουν:'
Πρέπει να καταλήξει ασθενής μέσα στο ασθενοφόρο καθ' οδόν για αξονική για να αποδοθούν';
ΑξονικοίΣύμφωνα με την πενταμελή επιτροπή των γιατρών του νοσοκομείου (ΕΙΝΑΠ), το νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός' διαθέτει δύο αξονικούς τομογράφους - έναν πεπαλαιωμένο που εδώ και καιρό δεν λειτουργεί και θέλει αντικατάσταση και έναν πιο σύγχρονο 16 τομών, που από την περασμένη Παρασκευή σταμάτησε να λειτουργεί.Με μεγάλη ταλαιπωρία για τους ασθενείς και το προσωπικό και κίνδυνο για τους ασθενείς στη γενική εφημερία της Παρασκευής, οι αξονικές έγιναν στο 'Γ. Γεννηματάς'.Οι γιατροί εκφράζουν τα εξής ερωτήματα:Πού είναι ο αξονικός που μέσω κονδυλίων ΕΣΠΑ θα ερχόταν εδώ και μήνες στα επείγοντα;Γιατί προγραμματίζουν να λειτουργήσουν ιδιωτικό αξονικό μέσα στο νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός' και με βάση την εμπειρία του παλιού αξονικού που ανήκε πάλι σε ιδιώτη θα χρεώνεται το ασφαλιστικό ταμείο για να θησαυρίζει ο προμηθευτής;Στα τόσα χρόνια με τον ένα αξονικό να δουλεύει, υπολόγισε το υπουργείο Υγείας πόσες αξονικές έγιναν στον ιδιωτικό τομέα, επειδή δεν τις προλαβαίνει ο 'Ευαγγελισμός';Όταν οι επιθεωρητές Υγείας έκαναν αιφνιδιαστική επίσκεψη στο νοσοκομείο, μήπως αλήθεια κατέγραψαν έστω και την παραμικρή έλλειψη σε εξοπλισμό και προσωπικό; Ή μήπως ευαισθητοποιήθηκαν για την ταλαιπωρία των αρρώστων;
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons