Μόνο ένα νοσοκομείο σε κάθε νομό, η οδηγία Άδωνι στο ΚΕΣΥΠΕ.
Κάθε νομός της χώρας – πλην των μεγάλων αστικών κέντρων – θα έχει μόνο ένα νοσοκομείο. Αυτή είναι η κατευθυνση που έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ), το οποίο συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Το ΚΕΣΥΠΕ έχει αναλάβει να συλλέξει όλες τις προτάσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφεριαών της χώρας για τις συγχωνεύσεις των δομών υγείας στην περιφέρεια και το δεύτερο κύμα κινητικότητας, στο οποίο θα ενταχθούν περίπου 6.000 γιατροί του ΙΚΑ και τουλάχοστον 900 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Ήδη, έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας κάποιες από τις προτάσεις των ΥΠΕ και ήδη οι τοπικές κοινωνίες έχουν αρχίσιε να αντιδρούν στην κατάργηση νοσοκομείων.

Στην Κρήτη, η σχετική πρόταση προβλέπει να μπουν σε διαθεσιμότητα 60 εργαζόμενοι νοσοκομείων της Κρήτης, από τους οποίους οι 30)θα είναι από τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου.

Τη λειτουργία μόνο ενός Γενικού Νοσοκομείου στην Ηλεία προτείνει το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Πύργου, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του υγειονομικού χάρτη της περιφέρειας.

Επίσης, το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Πύργου προτείνει στην Ενιαία Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας το κλείσιμο των Νοσοκομείων Αμαλιάδας και Κρεστένων αλλά και των Κέντρων Υγείας Γαστούνης και ενδεχόμενα της Ζαχάρως


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons