Τάσεις αυτονόμησης του κ.Κοντού προβληματίζουν την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Μία συμπεριφορά η οποία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ακόμη και περίεργη επιδεικνύει συστηματικά ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Δημήτρης Κοντός. Πρόκειται για μία τάση αυτονόμησής του όσον αφορά θέματα γενικής πολιτικής Υγείας στα οποία εμπλέκεται,με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, και ο ίδιος ο ΕΟΠΥΥ ή, καλύτερα, ο Δημήτρης Κοντός εμπλέκει τον ΕΟΠΥΥ σε αυτά…

Δεν θα είχε κανένα νόημα να ασχοληθεί κανείς με μία συμπεριφορά ενός προέδρου εποπετευομένου από το υπουργείο Υγείας φορέα, εάν αυτή ακριβώς η συμπεριφορά του Δημήτρη Κοντού δεν είχε προκαλέσει ήδη σοβαρές ενοχλήσεις στο ίδιο το υπουργείο Υγείας.


Δημοσιογραφικές πηγές οι οποίες συνομιλούν σε κορυφαία στελέχη του υπουργείου Υγείας, αλλά, ενίοτε, και με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας διαβεβαιώνουν και επισημαίνουν με ιδιάιτερη έμφαση ότι ο Δημήτρης Κοντός κινδυνεύει να υπερβεί τα εσκαμμένα.Τελευταία προσπάθεια τέτοιας αυτόνομης πολιτικής συμπεριφοράς του προέδρου του ΕΟΠΥΥ αποτελεί η έκθεση η οποία είδε την περασμένη εβδομάδα το φως της δημοσιότητας, με την (συν)υπογραφή του Δημήτρη Κοντού, σύμφωνα με την οποία προτείνεται η επιβολή τέλους υπέρ του ΕΟΠΥΥ στην κατανάλωση λιπαρών τροφίμων.«Τι θα γίνει εάν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε αυτό το μέτρο; Τι θα κάνει τότε το πολιτικό στέλεχος της κυβέρνησης, το οποίο ονομάζεται Δημήτρης Κοντός;», είναι το ερώτημα το οποίο απευθύνουν κορυφαία στελέχη του υπουργείου Υγείας τα οποία δεν διστάζουν να κάνουν εμφανή τον προβληματισμό τους, ο οποίος απηχεί μετά βεβαιότητας προβληματισμούς ανωτάτων κλιμακίων του υπουργείου Υγείας για τη στάση και τη συμπεριφορά του προέδρου του ΕΟΠΥΥ.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons