Εντοπίστηκαν δύο ύποπτα κρούσματα πολιομυελίτιδας στη Συρία!συρια ΟΗΕ Σαφείς προειδοποιήσεις προς πάσα κατεύθυνση απηύθυνε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) με αφορμή τον εντοπισμό δύο ύποπτων κρουσμάτων πολιομυελίτιδας στη Συρία.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Π.Ο.Υ. είναι η πρώτη φορά μετά το 1999 που καταγράφονται κρούσματα αυτής της εξαιρετικά μολυσματικής νόσου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η νέα εμφάνιση της συγκεκριμένης ασθένειας έγινε στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ.

«Τα πρώτα αποτελέσματα του εθνικού εργαστηρίου πολιομυελίτιδας στη

Δαμασκό δείχνουν ότι δύο από τις περιπτώσεις παράλυσης μπορεί να είναι θετικές στη νόσο της πολιομυελίτιδας», τονίζεται.

Πλέον, ο Π.Ο.Υ. αναμένει τα οριστικά αποτελέσματα ενός άλλου εργαστηρίου της περιοχής για να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται πράγματι για κρούσματα πολιομυελίτιδας.

«Η Συρία θεωρείται ότι διατρέχει υψηλό κίνδυνο εμφάνισης πολιομυελίτιδας κι άλλων ασθενειών, που μπορούν να προληφθούν με εμβολιασμό, λόγω της τρέχουσας κατάστασης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons