Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Αδ. Γεωργιάδης για το Νοσοκομείο Κέρκυρας.Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Αδ. Γεωργιάδης για το Νοσοκομείο ΚέρκυραςΤην παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε το περιστατικό που συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν συνδικαλιστές παρεμπόδισαν δυο επιθεωρητές υγείας του υπουργείου να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Ο κ. Γεωργιάδης διέταξε ήδη ΕΔΕ για το θέμα, ενώ όπως αναφέρει στη δήλωσή του οι εμπλεκόμενοι στην παράνομη παρεμπόδιση του ελέγχου θα τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία.

«Αυτό το απεχθές γεγονός με αναγκάζει να έχω

διατάξει ήδη επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση και δηλώνω από τώρα ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παράνομη παρεμπόδιση του ελέγχου θα τεθούν από εμένα, αμέσως μετά τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε αυτοδίκαιη αργία» ήταν η δήλωση του υπουργού Υγείας.

Το περιστατικό στο νοσοκομείο εξελίχθηκε το μεσημέρι, όταν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των γιατρών και των εργαζομένων, παρεμπόδισαν τους δυο επιθεωρητές υγείας να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο, ζητώντας τους παράλληλα να φύγουν. Οι δυο εκπρόσωποι του υπουργείου εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα σε ένα γραφείο του νοσοκομείου και τελικά, μετά από εισαγγελική παρέμβαση και τη συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους, ο έλεγχος ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons