Γ. Ελευθερίου: Οι καιροί ΑΠΑΙΤΟΥΝ σιδερένια ενότητα του ιατρικού σώματος

Για άλλη μία φορά θέλω να παρακαλέσω τους συναδέλφους ιατρούς να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αναγνωρίζω το γεγονός ότι οι εποχές είναι συγκρουσιακές, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους συναδέλφους μας είτε είναι γενικοί ιατροί, είτε είναι εργαζόμενοι στα πρώην ΙΚΑ, είτε εργάζονται στο ΕΣΥ, είτε είναι απλά πιστοποιημένοι. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσουμε άμεσα τις προσωπικές αντιπαραθέσεις καθώς εχθρός μας είναι οι ισοπεδωτικές πολιτικές, οι συντεχνιακές νοοτροπίες και οι εμπνευστές τους.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ θα κινηθεί ΕΝΩΤΙΚΑ και ήδη έχει αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες που έχουν πιθανότητες επιτυχίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΔΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!Γ. Ελευθερίου

Πρόεδρος ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons