Ο Θ. Δημόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής

Με διαφορά επανεξελέγη πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο κ. Θάνος Μελέτης Δημόπουλος στις εκλογές που έγιναν της Τρίτη για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Σχολή. Ο κ. Δημόπουλος συγκέντρωσε 377 ψήφους έναντι των 144 ψήφων που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιός του, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Τάκης Σκανδαλάκης.

Κατόπιν αυτού ο κ. Δημόπουλος θα παραιτηθεί από την θέση του ως αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο μένει χωρίς «εθνικό» συντονιστή, καθώς ο πρόεδρός του κ. Δημήτρης Μπερτσιμάς δεν μένει μόνιμα στη χώρα μας αλλά την

επισκέπτεται από τις ΗΠΑ όπου διδάσκει. Η θέση – κλειδί του αντιπροέδρου του Συμβουλίου θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα και για τον λόγο αυτό αναμένεται ότι θα συνεδριάσουν σύντομα τα μέλη του.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δημόπουλος είχε παραιτηθεί από την θέση του ως πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής όταν εξελέγη μέλος του Συμβουλίου διοίκησης του Ιδρύματος και στη συνέχεια αντιπρόεδρός του. Κατόπιν όμως, με δεδομένα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιατρική Σχολή εν μέσω της οικονομικής κρίσης, αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της και να επιστρέψει στα προηγούμενα καθήκοντα του.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons