«Πράσινο φως» από Γεωργιάδη για το πολυώροφο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας!

Το θέμα της αποκατάστασης του πολυώροφου κτιρίου του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και ο κίνδυνος να χαθούν οι σχετικές πιστώσεις απασχόλησε τη χθεσινή σύσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ο Υπουργός Υγείας φέρεται να κατανόησε τη σημαντικότητα του έργου για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα και να έδωσε το “πράσινο φως» ώστε να παρακαμφθούν τα όποια εμπόδια και να υπογραφεί η σύμβαση του έργου.

Η καθυστέρηση στην υπογραφή φαίνεται να προέκυψε από την κατάργηση της ΔΕΠΑΝΟΜ και τη σύσταση της «Ανώνυμης Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές».

Το καμπανάκι του κινδύνου για την απώλεια των πιστώσεων για την αποκατάσταση του πληγωμένου κτιρίου από τον μεγάλο σεισμό του 2008 έθεσε προ ημερών στον Υπουργό ο Απόστολος Κατσιφάρας, με σχετική επιστολή που του απέστειλε.Το θέμα αναδεικνύει με συνεχείς παρεμβάσεις του και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, , η διοίκηση του οποίου θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Υπουργό Υγείας.


Το έργο αποκατάστασης του κτιρίου έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδος από τον Σεπτέμβριο του 2011. Ο προϋπολογισμός του είναι 20.737.217 ευρώ και φορέας υλοποίησης η πρώην ΔΕΠΑΝΟΜ και νυν Ανώνυμη Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons