Κυριαρχεί η πρόταση για την επιβολή φόρων για τον ΕΟΠΥΥ

Πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική για τη διαδικασία της διαβούλευσης, θεωρεί ο υπουργός Υγείας, την πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ για τις ριζικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό, τον ΕΟΠΥΥ, και για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Όπως είπε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τις τρεις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τον ΕΟΠΥΥ (πρόταση Σουλιώτη, πρόταση

Θεοδωράκη και πρόταση Κοντού), η εισήγηση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ είναι πολύ χρήσιμη.

Ωστόσο, σε ερώτηση για την επιβολή φόρων που προτείνει ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ για την ενίσχυση του ΕΟΠΥΥ, ο υπουργός Υγείας απέφυγε να απαντήσει λέγονατς ότι «δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ γι αυτό το θέμα, θα αποφασίσει η Βουλή μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της διαβούλευσης, που έχει ήδη ξεκινήσει».Παρόμοια απάντηση έδωσε για το αν ο ΕΟΠΥΥ θα είναι πάροχος ή αγοραστής υπηρεσιών υγείας. «Για το αν είναι μόνο αγοραστής ο ΕΟΠΥΥ ή όχι, υπερβαίνει την αρμοδιότητα του υπουργού Υγείας, είναι κυβερνητική απόφαση», κατέληξε ο κ. Α. Γεωργιάδης.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons