Συνάντηση Γεωργιάδη-Μπέζα με φυσικοθεραπευτές.
Με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φυσικοθεραπευτών συναντήθηκαν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός, κ. Αντώνης Μπέζας και ενημερώθηκαν για τα αιτήματα του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο υπουργοί σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, διαβεβαίωσαν την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας ότι θα βρίσκονται σε συνεννόηση τόσο για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ για το 2014, όσο και για την υλοποίηση των μέτρων εξορθολογισμού του.

Αναφορικά με τον υπολογισμό του clawback και την κατανομή των ποσών του προϋπολογισμού που αντιστοιχούν ανά κατηγορία παρόχου, ενημέρωσαν ότι θα ληφθούν υπόψιν εκτός από τα απαιτούμενα ποσά κάθε κατηγορίας και άλλα στοιχεία, όπως η προκλητή δήλωση και οι απαιτήσεις του κάθε κλάδου το 2013 σε σχέση με το 2012.

Παράλληλα κάλεσαν τους φυσικοθεραπευτές να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, επισημαίνοντάς τους ότι «οι κινητοποιήσεις τους αφενός ταλαιπωρούν του πολίτες και αφετέρου επιβαρύνουν τον Οργανισμό, χωρίς ουσιαστικό όφελος.»


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons