Μέτρα για τα ΚΕΠΑ μελετά το υπουργείο ΥγείαςΤη λήψη μέτρων για την ενίσχυση των ΚΕΠΑ μελετά το υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας.


Η υπολειτουργία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες άτομα με αναπηρία, που ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία πιστοποίησης του ποσοστού αναπηρίας, εξαιτίας των καθυστερήσεων και της γραφειοκρατικής διαδικασίας.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ΚΕΠΑ είναι η έλλειψη ικανού αριθμού γιατρών για την εξέταση των ατόμων με αναπηρία, επειδή δεν υπάρχουν ικανά κίνητρα για την απασχόληση των γιατρών σε αυτά τα Κέντρα.


Προς την κατεύθυνση αυτή θα είναι και ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, τουλάχιστον από την πλευρά του υπουργείου Υγείας.


Εντός των ημερών, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα κάνει σχετικές ανακοινώσεις.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons