Με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, η 2η φάση της κινητικότητας!Η μεγάλη ανατροπή στην υγεία έρχεται τον Δεκέμβριο. Ο υγειονομικός χάρτης ολόκληρης της Ελλάδας αλλάζει και τα πρώτα σχέδια που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι που θα μετακινηθούν στο πλαίσιο της 2ης φάσης της κινητικότητας στην υγεία, μπορεί να φτάσουν και τις 10.000.

Ο αρχικός σχεδιασμός για τις αλλαγές που θα συντελεστούν στην περιφέρεια, θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ).

Η βασική κατεύθυνση που έχει δοθεί από τον υπουργό Υγείας είναι κάθε νομός να έχει μόνο ένα Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο. Τα υπόλοιπα νοσοκομεία του νομού θα αλλάξουν χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της περιφέρειας.

Ήδη, σε κάθε υγειονομική περιφέρεια αυτές τις ημέρες κατατίθενται προτάσεις για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε ο διοικητής της κάθε ΥΠΕ να υποβάλλει με τη σειρά του την ανάλογη πρόταση στο υπουργείο Υγείας.

Οι όποιες αλλαγές συντελεστούν θα γίνουν με βάση το σχέδιο που θα επικρατήσει για την αναμόρφωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Γι αυτό το λόγο, στη β’ φάση της κινητικότητας θα μετέχουν και οι 6.000 γιατροί του ΕΟΠΥΥ που υπηρετούν σε πολυιατρεία του ΙΚΑ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons