2 στους 3 έλληνες γιατρούς φεύγουν για Αγγλία!

Δύο στους 3 Έλληνες γιατρούς έχουν σκεφτεί ή έχουν μπει ενεργά στη διαδικασία να αναζητήσουν λύσεις εργασίας στο εξωτερικό και ειδικότερα σε χώρες με σημαντική παράδοση στην Ιατρική, όπως η Αγγλία.
Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία “MeDynamic” σε συνεργασία με το “Hellenic Medical Forum” της Αγγλίας και το δείγμα αφορούσε 391 άτομα ηλικίας 18-30 (Μέσα: Social Networks, SurveyMonkey.com).


Ο οργανισμός “MeDynamic Consultancy Group” (medynamic.co.uk) δημιουργήθηκε από Έλληνες γιατρούς που εργάζονται πολλά χρόνια στην Αγγλία και διαθέτουν πολύτιμη εμπειρία και άριστη γνώση του βρετανικού συστήματος.Σκοπός της “MeDynamic” είναι να σταθεί υποστηρικτικά στο πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουν όλοι οι Έλληνες συνάδελφοί που επιθυμούν να βρουν εργασία ή μια θέση ειδικότητας στο Βρετανικό NHS (National Health System).


Με αφορμή την δημοσκόπηση και το γεγονός ότι πράγματι μεσούσης της κρίσης πολλοί έλληνες γιατροί έχουν αποφασίσει να στραφούν στο εξωτερικό, και πολλοί άλλοι έχουν φύγει, ο Οργανισμός MeDynamic” πραγματοποιεί το 3o εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Ιατρική Εργασία και Ειδικότητα στην Αγγλία».


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα, στις 11.00πμ.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons