Χάρτης Υγείας: Αλλάζουν τα...σύνορα οι νοσοκομειακοί γιατροί!


Σε διασταύρωση των στατιστικών στοιχείων που περιλαμβάνει, προχωρεί η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).Αμφισβητούν οι νοσοκομειακοί γιατροί την ακρίβεια των στοιχείων του Υγειονομικού Χάρτη.

Με απόφαση της Ομοσπονδίας τους (ΟΕΝΓΕ), προχωρούν σε εξακρίβωση των δεδομένων, ζητώντας τη συνδρομή των μελών τους.

Το προεδρείο της ΟΕΝΓΕ εκτιμά ότι - από τα μέχρι τώρα δεδομένα - υπάρχουν σημαντικότατες αποκλίσεις ανάμεσα στην πραγματικότητα και τα καταγεγραμμένα στοιχεία.Εμφανίζεται έως και διπλάσιος αριθμός γιατρών σε ορισμένα νοσοκομεία.Μέχρι πρόσφατα η είσοδος στην ιστοσελίδα του χάρτη απαιτούσε τη χρήση κωδικών. Τώρα, πλέον η πρόσβαση είναι ελεύθερη και μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει στη σχετική διεύθυνση.Η ΟΕΝΓΕ ζήτησε την Παρασκευή με επιστολή της προς τις Ενώσεις Γιατρών της χώρας να επισκεφτούν την ιστοσελίδα και να ενημερώσουν την Ομοσπονδία για την ακρίβεια των αναρτημένων στοιχείων.Επιπλέον, ζήτησε να της στείλουν τα πραγματικά στοιχεία σύνθεσης των τμημάτων από ειδικευμένους γιατρούς, ώστε να μπορέσει να σχηματίσει πλήρη εικόνα για τις ελλείψεις που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons