Διευθυντής κλινικής στο «Δαφνί» είναι Χρυσαυγίτης και χορηγεί άδειες οπλοφορίας???DAFNI-4570Βαριές είναι οι καταγγελίες στις οποίες προέβη ο διευθυντής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ), γνωστού ως «Δαφνί», για συνάδελφό του, διευθυντή μίας εκ των εννέα κλινικών του ιδρύματος, ο οποίος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, ψυχίατρος του ΨΝΑ και μέλος της Συσπείρωσης για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση, με επιστολή του, ζήτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου νοσοκομείου «να κοιτάξουμε και στο ΨΝΑ με "άλλο μάτι" μερικά ζητήματα που έχουν υποβαθμιστεί, αγνοηθεί και εμμέσως συγκαλυφθεί», καθώς θεωρεί πως μέσα στις υπόλοιπες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να υπάρξει η

επαναπροσέγγιση του θέματος με τον ιατρό-μέλος της Χρυσής Αυγής.

«Το ΨΝΑ έχει τη θλιβερή πρωτοτυπία να έχει ως διευθυντή ενός από τα εννέα ψυχιατρικά του τμήματα έναν ανοιχτά δηλωμένο νεοναζί, τον Κώστα Παρασχάκη και μάλιστα κατ' ανάθεσιν από το ΔΣ» γράφει ο ψυχίατρος και μέλος της Συσπείρωσης για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, σε επιστολή του προς τη διοίκηση του ΨΝΑ.

«Δεν πρόκειται για κάποιον απλό και «παρασυρμένο» ή «αφελή» οπαδό» αναφέρει ο κ. Μεγαλοοικονόμου, παραθέτοντας τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τη σχέση του ψυχιάτρου Κώστα Παρασχάκη με τη Χρυσή Αυγή.

Επίσης, αναφέρει ότι «υπάρχουν βίντεο με ομιλίες του (λόγω της συμμετοχής του με την Χ.Α. στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές) σε συγκεντρώσεις της εγκληματικής οργάνωσης που συνοδεύονται από τον κλασσικό ναζιστικό χαιρετισμό. Υπάρχει η ιντερνετική του αλληλογραφία με την οποία την εκθειάζει (και όχι μόνο). Υπάρχουν συμμετοχές του σε εκπομπές σε διάφορα κανάλια όπου εξυμνεί την Χρυσή Αυγή και τη χούντα».

Χορηγούσε άδειες οπλοφορίας

Ένα ακόμη «σκοτεινό» σημείο του συγκεκριμένου ατόμου καταγγέλλεται μέσω της συγκεκριμένης αναφορά: «η ιστορία με τις άδειες οπλοφορίας, που αν και εξετάστηκε από το ΔΣ (με μεγάλη καθυστέρηση, ενός έτους, από τότε που καταγγέλθηκε), η όλη έρευνα, με τον τρόπο που έγινε, αδυνατούσε ν' ανιχνεύσει τον αριθμό, τους (μη καταγεγραμμένους) τρόπους χορήγησης και τους αποδέκτες των διαφόρων πιστοποιητικών ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας».

Όπως σημειώνει, τον Μάιο του 2012, ο διευθυντής της 9ης Ψυχιατρικής Κλινικής του ΨΝΑ κ. Μεγαλοοικονόμου είχε καταγγείλει πως ο συγκεκριμένος διευθυντής ψυχίατρος του ΨΝΑ «έδωσε, στη διάρκεια της εφημερίας, δυο πιστοποιητικά για έκδοση άδειας οπλοφορίας και μάλιστα σε δυο άτομα των οποίων και μόνον η όψη, όπως ελέχθη, τραβούσε, τουλάχιστον, την 'προσοχή'», θέτοντας το ζήτημα της έκδοσης πιστοποιητικών για άδειες οπλοφορίας.

Καταλήγοντας, ο ψυχίατρος θέτει το κρίσιμο ερώτημα «τι θα συμβεί εάν η επόμενη δολοφονία από χρυσαυγίτη διαπραχθεί με πυροβόλο όπλο; Δεν θα γίνει, γενικά, «θέμα» και δεν θ΄ αναρωτιόμαστε όλοι στο ΨΝΑ, «ποιος του έδωσε το πιστοποιητικό ψυχικής κατάστασης για να βγάλει την άδεια οπλοφορίας»; διερωτάται ο διευθυντής της 9ης κλινικής και ζητά από τη διοίκηση του νοσοκομείου «να λάβει άμεσα τα δέοντα επ΄ αυτού μέτρα, για να διασωθεί η στοιχειώδης αξιοπρέπεια της ψυχιατρικής κοινότητας και η αξιοπιστία του ίδιου του νοσοκομείου».

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons