Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των νέων διοικητών- υποδιοικητών νοσοκομείων από το ΕΚΕΠΥ.26347b_11-9-2013, Σύσκεψη στο ΕΚΕΠΥ (2) Ολοκληρώθηκε σήμερα, παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η τριήμερη εκπαίδευση των νέων διοικητών-υποδιοικητών νοσοκομείων από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Ο κ. Γεωργιάδης κατά την παρέμβασή του τόνισε ότι «δεν είναι εύκολος ο ρόλος των διοικητών αυτές τις δύσκολες εποχές. Καλούμαστε με μειωμένους πόρους να πετύχουμε βέλτιστο αποτέλεσμα. Επομένως, η καθεμία και ο καθένας από εσάς αναλαμβάνει μια πολύ μεγάλη ευθύνη.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή: Δεν κινούμαι με βάση προσωπικές

συμπάθειες ή τις κομματικές πεποιθήσεις ενός διοικητή. Με ενδιαφέρει αν μπορεί να κάνει τη δουλειά του ή όχι. Και όπως όλοι μας αξιολογούμαστε διαρκώς, το ίδιο θα συμβεί και με εσάς, καθώς οι δείκτες επιτυχίας ενός διοικητή είναι πλέον μετρήσιμοι.

Να ξέρετε ότι αν κάνετε καλά τη δουλειά σας, θα είμαι αρωγός και θα βοηθώ σε όποια προβλήματα προκύπτουν. Όσοι αδιαφορήσουν, δεν θα παραμείνουν στη θέση τους. Δεν υπάρχει περιθώριο ολιγωρίας ή αποτυχίας».


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons