Αποστολή … ζωής στη Γαύδο!ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟΙ Νέα κοινωνική-ιατρική αποστολή πραγματοποιούν οι «Γιατροί του Αιγαίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης στο ακριτικό νησί της Γαύδου αυτό το τριήμερο – ως και τη Δευτέρα.

«Πρόκειται για μια αποστολή ανθρωπιάς όπου θα προσφερθούν υπηρεσίες υγείας και πρόληψης από τους «Γιατρούς του Αιγαίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης» δήλωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης και πρόσθεσε: «Η Περιφέρεια Κρήτης με ιδιαίτερη ευαισθησία δίνει έμφαση στις δυσπρόσιτες περιοχές, ώστε να ενισχυθούν οι παροχές υγείας και πρόληψης σε συνεργασία με όλους τους

φορείς του νησιού».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «Γιατρών του Αιγαίου-ΠΑΓΝΗ» Μανόλης Βελιβασάκης είπε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια προσφορά ανθρωπιάς, μια προσφορά καρδιάς στο ακριτικό νησί της Γαύδου. Διάφορες ειδικότητες γιατρών από το Βενιζέλειο, το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, αλλά και ιδιώτες γιατροί, θα προσφέρουν δωρεάν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους κατοίκους μιας ακριτικής περιοχής, που εξακολουθεί να παραμένει χωρίς μόνιμη ιατρική κάλυψη».Σύμφωνα με τον κ. Βελιβασάκη, ειδικότητες γιατρών όπως ορθοπεδικός, παιδίατρος, καρδιολόγος, οφθαλμίατρος, γυναικολόγος, κυτταρολόγος, οδοντίατρος θα εξετάσουν δωρεάν τους κατοίκους της Γαύδου το τριήμερο αυτό, ενώ και οι κινητές μονάδες μαστογράφου και οδοντιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης θα βρεθούν στο νησί παρέχοντας τις υπηρεσίες τους, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα γίνουν και αιμοληψίες.Στόχος μας είναι –είπε ο κ. Βελιβασάκης – να επισκεπτόμαστε την Γαύδο 2 με 3 φορές το χρόνο.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons