Έρχεται γενναίο "κούρεμα" στα χρέη προς τις κλινικές!

Το αναγκαστικό κούρεμα χωρίς έλεγχο και εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις κλινικές καταγγέλλει η Πανελληνια Ενωση Ιδιωτικων Κλινικων, το προεδρείο της οποία συναντήθηκε στις 10/9 με τον υπουργό υγείας. Η ΠΕΙΚ αναφέρει ότι επι της ουσίας ο υπουργός επιβεβαίωσε τις φήμες για νέο κούρεμα έως 20% καθώς το Δημόσιο αδυνατεί να ενταλματοποιήσει και να εκκαθαρίσει τις οφειλές κι έτσι θα προχωρήσει σε πληρωμές μετά από σχετικό «κούρεμα».

Η ΠΕΙΚ και όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και ο ΣΕΚ, μετά την ενημέρωση του Προέδρου της ΠΕΙΚ για τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Υπουργό, αποφάσισαν να επισκεφτούν σύσσωμοι όλοι οι ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι ιδιωτικών κλινικών την προσεχή Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 14.00, στο Υπουργείο Υγείας, τον κο Γεωργιάδη, προκειμένου να τους ενημερώσει ο ίδιος για τα οξύτατα προβλήματα που τους απασχολούν (rebate, claw back, πληρωμές, μείωση ποσοστού της προκαταβολής στο 50%, μη τακτική ανά μήνα πληρωμή νοσηλίων, επιπλέον κούρεμα 20% στα ληξιπρόθεσμα κ.α) τα οποία είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση τους, τη συνέχιση ή μη της επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και τις συνέπειες που θα έχει μια άτακτη πτώχευση.Σημειώνεται πως στις 10-9-2013 κατατέθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας η προσφυγή κατά της Υπουργικής Απόφασης για το Claw Back.. Την προσφυγή κατέθεσαν η ΠΕΙΚ, ο ΣΙΚΕ και 42 κλινικές. Ακόμη οι εκπρόσωποι των κλινικών σημειώνουν ότι θα ακολουθήσει η κατάθεση Αίτησης Αναστολής και το ίδιο θα ισχύσει και με την Υπουργική απόφαση που αναμένεται μέχρι αύριο για το Rebate.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons