Διαγωνισμό για ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες προκήρυξε ο ΕΟΠΥΥ.
Καλούνται να υποβάλουν έως την Παρασκευή αιτήσεις και διαιολογητικά. Θα ελέγχουν την ιατρική πρακτική και την τιμολόγηση των υπηρεσιών.

Σε διαγωνισμό για ελεγκτικές εταιρείες, οι οποίες θα πραγματοποιούν τοn λεγόμενο 'clinical audit' (κλινικό έλεγχο), προχωρεί ο ΕΟΠΥΥ.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Δημήτρης Κοντός καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν έως την Παρασκευή τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να ενταχθούν σε ειδικό κατάλογο που διαμορφώνει ο ΕΟΠΥΥ.

Τον κατάλογο αυτό, θα κοινοποιήσει ο Οργανισμός στους συμβεβλημένους παρόχους και αυτοί - με τη σειρά τους - θα συμβληθούν με μία από τις ελεγκτικές εταιρείες.Σκοπός των εταιρειών αυτών είναι να ελέγχουν την ορθή τιμολόγηση και το αναγκαίο της γενομένης κλινικής και ιατρικής πρακτικής.
ΠαραστατικάΘα ελέγχουν, επίσης, την τήρηση των διεθνών λογιστικών προτύπων, τα παραστατικά, τα αναγκαία δικαιολογητικών, καθώς και την εκκαθάριση των λογαριασμών μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και των συμβεβλημένων με αυτόν παρόχων.Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες πρέπει να υποβάλουν εγγράφως αιτήσεις στη Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΟΠΥΥ (υπόψη Επιτροπής Βέλτιστης Πρακτικής).Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής δικαιολογητικά:Καταστατικό της αιτούσας εταιρίας και σε περίπτωση σύμπραξης εταιριών, τα καταστατικά όλων των εταιριών που συμμετέχουν.Όλα τα απαραίτητα έγκυρα δικαιολογητικά και εν γένει έγκυρα αποδεικτικά στοιχεία, από τα οποία να προκύπτει ότι οι αιτούντες πληρούν τα κριτήρια επιλογής.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons