Γεωργιάδης: Θα κλειστούμε στο υπουργείο, μέχρι να βρούμε λύση για τον ΕΟΠΥΥΈως το τέλος Οκτωβρίου, πρέπει να υπάρξει πρόταση για την αναμόρφωση του Οργανισμού, η οποία θα εφαρμοστεί από την 1η Νοεμβρίου.'Είμαι διατεθειμένος να κλειστώ, για όσες μέρες χρειαστεί, με τους ειδικούς στο υπουργείο, μέχρι να βρεθεί η πιο βιώσιμη λύση για τον ΕΟΠΥΥ και την πρωτοβάθμια'.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το Σάββατο σε φόρουμ για τις πολιτικές Υγείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.

Ο υπουργός Υγείας ανέδειξε την ανάγκη να υπάρξει ριζική μεταρρύθμιση στον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματα και να προσφέρει ποιοτικές και φθηνές υπηρεσίες στον πολίτη.

Το χρονοδιάγραμμα - είπε - είναι σφιχτό. Πρέπει να υπάρξουν αποφάσεις έως το τέλος Οκτωβρίου και να λειτουργήσει το νέο σύστημα από την 1η Νοεμβρίου.Σημείωσε, ωστόσο, ότι δεν θα λάβει μόνος του τις αποφάσεις, καθώς το θέμα τον υπερβαίνει.ΠρονοιακόΜιλώντας στο ίδιο φόρουμ, ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας κ. Γιάννης Κυριόπουλος, προειδοποίησε ότι εάν δεν πετύχει η μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, τότε οδηγούμαστε σε ένα κρατικό - προνοιακό μοντέλο.Στην περίπτωση αυτή - εξήγησε - θα παρέχονται υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας μόνον σε φτωχούς, ανέργους και συνταξιούχους, με ένα υψηλό ετήσιο κόστος 5 δισ. ευρώ.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons