Εκσυγχρονίζονται μέσω ΕΣΠΑ τα Κέντρα Υγείας της Πελοποννήσου!

Εκσυγχρονίζονται μέσω ΕΣΠΑ τα Κέντρα Υγείας της ΠελοποννήσουΕντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργική αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Γκούρας, Κιάτου και Ξυλοκάστρου στην Κορινθία, με συνολικό προϋπολογισμό 1,4 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, στο Κέντρο Υγείας Γκούρας που εξυπηρετεί 2.000 κατοίκους της ορεινής Κορινθίας, η χρηματοδότηση φτάνει τα 826.600 ευρώ και αφορά εργασίες αναβάθμισης του δικτύου θέρμανσης και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, αναβάθμισης και έκδοσης άδειας ανελκυστήρα, τοποθέτησης ηλιακών συλλεκτών, αντικατάστασης ειδών υγιεινής και πλακιδίων όπου κρίνεται απαραίτητο, χρωματισμού, βελτίωσης του κατεστραμμένου δαπέδου στους χώρους υποδοχής, αντικατάστασης εξωτερικών κουφωμάτων και βελτίωση εξωτερικής πλακόστρωσης.Επίσης, με 340.000 ευρώ θα εκσυγχρονιστεί μέσω ΕΣΠΑ και το Κέντρο Υγείας Κιάτου και με 249.000 ευρώ το Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, στα οποία θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εργασίες.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons