Επιτέλους, γιατροί στο Νοσοκομείο Χανίων!γιατροι Την Τετάρτη, ορκίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ο γενικός χειρουργός που είχε προσληφθεί, ενώ σειρά παίρνουν κατά προτεραιότητα οι προσλήψεις δύο νεογνολόγων στη Μονάδα Νεογνών και τριών ιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σταδιακά, αναμένεται να καλυφθούν οι 17 προκηρυχθείσες θέσεις ιατρών από το 2010, όταν, ελέω μνημονίου, η διαδικασία είχε «παγώσει», με συνέπεια να προσληφθούν μόλις οι 18 από τις συνολικά 35 θέσεις.

Την Τετάρτη, ορκίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ο γενικός χειρουργός που

είχε προσληφθεί, ενώ σειρά παίρνουν κατά προτεραιότητα οι προσλήψεις δύο νεογνωλόγων στη Μονάδα Νεογνών και τριών ιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Οι διορισμοί είχαν εγκριθεί στις αρχές του 2011, ωστόσο το Μάρτιο η διαδικασία μπλόκαρε.

Όπως, μάλιστα, εξηγεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπος Δουλγεράκης, δεν αποκλείεται, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να προχωρήσει η διαδικασία και για τις υπόλοιπες θέσεις γιατρών.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται πως οι ανάγκες εξακολουθούν να είναι μεγάλες, λόγω συνταξιοδοτήσεων και αδειών.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons