ΙΣΘ: ‘Οχι στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις δημόσιες δομές υγείας

Ιατρικός Logo ' Η μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας Υγείας θα επηρεάσει καθοριστικά τη δημόσια υγεία και δεν μπορεί να είναι υπόθεση ξένων δήθεν ειδικών αλλά ευθύνη της Ελληνικής πολιτείας και των υπεύθυνων ιατρικών συλλόγων.'


Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι ‘Μετά από τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Υγείας με την τρόικα και τα σημερινά δυσοίωνα δημοσιεύματα για το εργασιακό μέλλον των ιατρών που εργάζονται στον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) καλούμε τον υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη να διευκρινίσει άμεσα με πληρότητα και ειλικρίνεια τις κυβερνητικές προθέσεις για το μέλλον του συστήματος πρωτοβάθμιας υγείας και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων και συλλόγων. Η μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας Υγείας θα επηρεάσει καθοριστικά τη δημόσια υγεία και δεν μπορεί να είναι υπόθεση ξένων δήθεν ειδικών αλλά ευθύνη της Ελληνικής πολιτείας και των υπεύθυνων ιατρικών συλλόγων.Ο Ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης δηλώνει την απόλυτη και κατηγορηματική αντίθεση του σε οποιοδήποτε απόλυση γιατρού του ΕΟΠΥΥ και σε οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών από τις δημόσιες δομές υγείας.’


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons