Το πάρτι, τα πιράνγχας και οι έλεγχοι! Συνεχίζεται το φαγοπότι στην Υγεία!πιραχνας Τελικά ακόμη και εν μέσω κρίσης κάποιοι φαίνεται πως συνεχίζουν να πλουτίζουν. Τι διαπιστώνουν οι ελεγκτές του υπουργείου Υγείας σε ΕΟΠΥΥ-νοσοκομεία

Δε φθάνει που επί σειρά ετών επιβάρυναν τα ασφαλιστικά Ταμεία με διπλοχρεώσεις, υπερτιμολογήσεις και κάθε τύπου διαφθορές, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα όπως φαίνεται διάφοροι προμηθευτές να κάνουν πάρτι στην Υγείας με τα χρήματα των ασφαλισμένων/ ασθενών.

Το τελευταίο διάστημα οι ράμπο του υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ) έχουν αυξήσει τους ελέγχους σε νοσοκομεία και μονάδες υγείας προκειμένου να

εντοπίσουν παρατυπίες που σχετίζονται με τις χρεώσεις στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Παρά το γεγονός ότι το ΣΕΥΥΠ διαθέτει περιορισμένο προσωπικό, οι ελεγκτές διαπιστώνουν ακόμη και σήμερα ότι το πάρτι στην Υγεία δεν έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας καθημερινά ελέγχονται 2 και τρία νοσοκομεία όπου πάντα βρίσκονται περιπτώσεις ατασθαλιών.

Ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε μάλιστα να προσληφθούν ελεγκτές ώστε να αυξηθούν οι έλεγχοι αυτοί. Όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ το πάρτι στην Υγεία συνεχίζεται αλλά σε μικρότερο βαθμό: «Σίγουρα το πάρτι δεν έχει τη μορφή που είχε τα περασμένα χρόνια, αλλά αν με ρωτάτε αν έχει εξαλειφθεί η διαφθορά, όχι δυστυχώς δεν έχει εξαλειφθεί. Σίγουρα έχει μειωθεί αλλά δεν έχει εξαλειφθεί».

Πάντως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι και του ΣΔΟΕ σε μονάδες υγείας, ιατρεία και φαρμακεία προκειμένου να εντοπισθούν όσοι ακόμη σε εποχές μνημονίου συνεχίζουν να θησαυρίζουν.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons