Αγώνες για την ελευθερία και την δημοκρατία είναι η απάντηση στους κουμπουροφόρους.

Η πολιτική βία δεν φύτρωσε σήμερα στη χώρα. Πριν 24 χρόνια σαν σήμερα, ο βουλευτής Παύλος Μπακογιάννης έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες της «17 Νοέμβρη».Όσοι καταδικάζουμε και καταδικάζαμε πάντα, οριζοντίως και καθέτως, απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους, κάθε μορφή βίας στην πολιτική ζωή του τόπου, βρισκόμαστε στην αμήχανη θέση να παρατηρούμε κάποιους να καταδικάζουν τη βία μιας πλευράς, βρίσκοντας πάντα ελαφρυντικά για την άλλη.Ξαναλέμε: ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ. Κάθε βία: αριστερή και δεξιά, σοσιαλιστική ή εθνικοσοσιαλιστική, κομμουνιστική ή ναζιστική, αναρχική ή εθνικιστική. Το να σκοτώνεις τον άλλο για τις ιδέες του, αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.Και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, κάθε χρώματος, θα μας βρίσκει πάντα κατηγορηματικά απέναντι.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons