ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ- Κ.Φουντάς: Σε λίγο δεν θα υπάρχουν ασθενείς…!Με μια λιτή του ανακοίνωση ο Δ/ντης της Νευροχειρουργικής του ΠΓΝΛ κ. Κώστας Φουντάς εγείρει σημαντικά ζητήματα, όσον αφορά τη λειτουργία της κλινικής. «Προχθές δεν υπήρχαν αντιβιοτικά, χθες δεν υπήρχαν ράμματα, σήμερα δεν υπάρχει αίμα και αύριο δεν θα υπάρχουν ασθενείς», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνει πως «ασθενείς με όγκους εγκεφάλου χρειάζεται να περιμένουν εκ νέου για εγχείριση», με ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου!

Η ανακοίνωση:

«Με έκπληξή μου διαπίστωσα σήμερα ότι προφανώς υπάρχουν δύο κόσμοι: ο κόσμος στον οποίο ζει η διοίκηση του νοσοκομείου και ένας άλλος, στον οποίο ζουν οι

ασθενείς και οι γιατροί τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι οι χθεσινές δημόσιες διαβεβαιώσεις του Διοικητή του Π.Γ.Ν. Λάρισας, περί επάρκειας αίματος, οδήγησε στην ακύρωση των προγραμματισμένων από καιρό χειρουργείων μου. Ασθενείς με όγκους εγκεφάλου χρειάζεται να περιμένουν εκ νέου, άγνωστο μέχρι πότε, για να κάνει η Διοίκηση το αυτονόητο, την δουλειά της.

Προχθές δεν υπήρχαν αντιβιοτικά, χθες δεν υπήρχαν ράμματα, σήμερα δεν υπάρχει αίμα και αύριο δεν θα υπάρχουν ασθενείς.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons