Αλαλούμ στα νοσοκομεία! Εφημερίες με…δανεικούς εργαζόμενους
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο λαός και όπως όλα δείχνουν το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για άρον άρον κλείσιμο κλινικών και μεταφορά ασθενών και εργαζομένων, από την αρχή είναι προβληματική.

Ήδη οι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να καταγράφουν σοβαρά προβλήματα στο σύστημα των εφημεριών καθώς τα …κουκιά δε βγαίνουν. Είναι ενδεικτικό ότι σε εφημερία του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς “Άγιοι Ανάργυροι” (ΓΟΝΚ) χρειάστηκε να φέρουν άρον άρον εργαζόμενους από το νοσοκομείο Πατησίων για να καλύψουν τις ανάγκες.

Όπως σημειώνει το σωματείο των εργαζομένων: “για τις ανάγκες της μερικής εφημερίας του ΓΟΝΚ

μετέβησαν εκτάκτως εργαζόμενοι από το ΓΝ Πατησίων για να κάνουν βάρδια 3 μεσημέρι με 11 βράδυ, 1 τραυματιοφορέας και 2 νοσηλεύτριες, μετά το τέλος της πρωινής τους εργασίας στο ΓΝ Πατησίων. Εργάστηκαν δηλαδή για 16 συνεχείς ώρες, κάτι πρωτοφανές για τα εργασιακά δεδομένα των νοσηλευτών του ΕΣΥ”.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα μεγάλα νοσοκομεία έχουν αρχίσει ήδη να δέχονται το φόρτο εργασίας των μικρών νοσοκομείων που δε διαθέτουν πια κλινικές, με συνέπεια να μην μπορούν να ανταποκριθούν.

Και μέσα σε όλα αυτά προβλήματα αρχίζουν και παρουσιάζουν και τα ψυχιατρικά νοσοκομεία καθώς η ροή των ασθενών που φθάνουν ως έκτακτα περιστατικά αρχίζουν να καλύπτονται με αναρίθμητα ράντζα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν ήδη με τις πρώτες αλλαγές στις εφημερίες που επήλθαν από το κλείσιμο των πρώτων κλινικών και νοσοκομείων.

Όπως φαίνεται, έπεται συνέχεια…


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons