Στήνουν ιατρεία στη ΔΕΘ οι Γιατροί του Κόσμου.

Τέσσερα ιατρεία, ένα παθολογικό - καρδιολογικό, ένα παιδιατρικό, ένα οφθαλμιατρικό και ένα γυναικολογικό, θα στηθούν από τους "Γιατρούς του Κόσμου", σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της 78ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Εθελοντές γιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε επισκέπτες, καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Παράλληλα, θα λειτουργεί παιδότοπος, με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Το περίπτερο όπου θα στηθούν τα τέσσερα ιατρεία, παραχωρείται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στους "Γιατρούς του Κόσμου" από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.

Το πολυϊατρείο θα λειτουργεί καθημερινά από 7 - 15 Σεπτεμβρίου, τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Επιπλέον, θα διατεθούν δωρεάν εισιτήρια εισόδου σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους, στα γραφεία των "Γιατρών του Κόσμου" στη Θεσσαλονίκη, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons