Φεύγει η γιατρός απο το Καστελόριζο; Η φημολογία οργιάζει στο νησί...Και πριν καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για την τοποθέτηση της γιατρού στο Καστελόριζο, ήρθε νωρίς το πρωί η πληροφορία στο VERENA απο το ακριτικό νησί ότι η γιατρός μάλλον δεν πρόκειται να μείνει για πολύ...Αν επιβεβαιωθεί η εν λόγω πληροφορία θα μιλάμε για απόλυτο φιάσκο αυτό που έγινε τη περασμένη Τετάρτη στο ακριτικό νησί Και πριν καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για την τοποθέτηση της γιατρού στο Καστελόριζο, ήρθε νωρίς το πρωί η πληροφορία στο VERENA απο το ακριτικό νησί ότι η γιατρός μάλλον δεν πρόκειται να μείνει για πολύ...

Αν επιβεβαιωθεί η εν λόγω πληροφορία θα μιλάμε για απόλυτο φιάσκο αυτό που έγινε τη περασμένη Τετάρτη στο ακριτικό νησί με την κυβερνητική κουστωδία υπό τον υπουργό υγείας Αδωνι Γεωργιάδη

που εγκατέστησε με κάθε ...μεγαλοπρέπεια τη γιατρό και υποτίθεται έδωσε λύση στο πρόβλημα...Την παραπάνω φημολογία ήρθαν δηλώσεις του δημάρχου Γιώργου Αχλαδιώτη να επιβεβαιώσουν δια της πλαγίας οτι υπάρχει θέμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Αχλαδιώτη για να διαπιστώσουμε αν υφίσταται πράγματι πρόβλημα και διαβάστε τι μας είπε: "Το Καστελόριζο θέλει γιατρό γενικής ιατρικής και όχι πνευμονολόγο. Μόνο έτσι θα λυθεί το ζήτημα που έχουμε". Η εν λόγω γιατρός είναι πνευμονολόγος...Όπως μάθαμε η ειδικότητα αυτή προϋποθέτει και γνώσεις παθολογίας οπότε λογικά δεν θα έπρεπε να τίθεται ως θέμα απο τον δήμαρχο του νησιού...προχωρήσαμε το ρεπορτάζ μας και μιλήσαμε με τον γιατρό Γιάννη Μυροφόρου ο οποίος είχε μεταβεί απο τη Ρόδο και λογικά μετά την έλευση της νέας γιατρού θα έπρεπε να είχε ήδη επιστρέψει στη Ρόδο.

Τον ρωτήσαμε γιατί δεν έχει επιστρέψει στη Ρόδο και εν τέλει αν υπάρχει πρόβλημα. Εκείνο που μας είπε σηκώνει πολλές ερμηνείες..."Δεν μου επιτρέπεται να εγκαταλείψω το νησί στη τύχη του"! Απο τα παραπάνω εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα οτι υπάρχει θέμα με την γιατρό τέσσερις μόλις μέρες μετά την εγκατάσταση της απο την κυβερνητική κουστωδία...Επιπλέον πληροφορηθήκαμε οτι η ΔΥΠΕ φέρεται να ψάχνει γιατρό για την αντικατάσταση της πνευμονολόγου απο την περασμένη Πέμπτη...Λέτε να επιβεβαιωθεί η γνωστή ρήση οτι " όλα τα θαύματα κρατούν τρεις μέρες;". Ιδωμεν!με την κυβερνητική κουστωδία υπό τον υπουργό υγείας Αδωνι Γεωργιάδη που εγκατέστησε με κάθε ...μεγαλοπρέπεια τη γιατρό και υποτίθεται έδωσε λύση στο πρόβλημα...

Την παραπάνω φημολογία ήρθαν δηλώσεις του δημάρχου Γιώργου Αχλαδιώτη να επιβεβαιώσουν δια της πλαγίας οτι υπάρχει θέμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Αχλαδιώτη για να διαπιστώσουμε αν υφίσταται πράγματι πρόβλημα και διαβάστε τι μας είπε: "Το Καστελόριζο θέλει γιατρό γενικής ιατρικής και όχι πνευμονολόγο. Μόνο έτσι θα λυθεί το ζήτημα που έχουμε". Η εν λόγω γιατρός είναι πνευμονολόγος...Όπως μάθαμε η ειδικότητα αυτή προϋποθέτει και γνώσεις παθολογίας οπότε λογικά δεν θα έπρεπε να τίθεται ως θέμα απο τον δήμαρχο του νησιού προχωρήσαμε το ρεπορτάζ μας και μιλήσαμε με τον γιατρό Γιάννη Μυροφόρου ο οποίος είχε μεταβεί απο τη Ρόδο και λογικά μετά την έλευση της νέας γιατρού θα έπρεπε να είχε ήδη επιστρέψει στη Ρόδο.

Τον ρωτήσαμε γιατί δεν έχει επιστρέψει στη Ρόδο και εν τέλει αν υπάρχει πρόβλημα. Εκείνο που μας είπε σηκώνει πολλές ερμηνείες..."Δεν μου επιτρέπεται να εγκαταλείψω το νησί στη τύχη του"! Απο τα παραπάνω εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα οτι υπάρχει θέμα με την γιατρό τέσσερις μόλις μέρες μετά την εγκατάσταση της απο την κυβερνητική κουστωδία...Επιπλέον πληροφορηθήκαμε οτι η ΔΥΠΕ φέρεται να ψάχνει γιατρό για την αντικατάσταση της πνευμονολόγου απο την περασμένη Πέμπτη...Λέτε να επιβεβαιωθεί η γνωστή ρήση οτι " όλα τα θαύματα κρατούν τρεις μέρες;". Ιδωμεν!

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons