Υπογράφεται η ΚΥΑ για την κινητικότητα στον κλάδο Υγείας.

Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία θα τεθούν σε καθεστώς κινητικότητας περίπου 1.600 εργαζόμενοι στον κλάδο της Υγείας θα υπογράψουν σήμερα οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Υγείας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι θα τοποθετηθούν σε άλλες μονάδες υγείας και δεν θα υπάρξει καμία απόλυση, καθώς στον χώρο της Υγείας υπάρχει έλλειμμα θέσεων.

Σύμφωνα με τον υπουργό, πρόκειται κυρίως για διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και για γιατρούς του ΙΚΑ, ενώ, όπως διευκρίνισε οι μετακινήσεις θα γίνουν εντός της Αττικής το αργότερο

μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.«Θα συνεισφέρουν όλα τα υπουργεία»Σε ό,τι αφορά το δεύτερο κύμα της κινητικότητας, το οποίο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε σε αυτή τη διαδικασία θα συνεισφέρουν όλα τα υπουργεία.

Ανέφερε πάντως ότι η συνεργασία του με τα υπουργεία είναι πολύ εποικοδομητική και πως κάποια υπουργεία έχουν προχωρήσει στην αξιολόγηση των δομών και όντως προκύπτει πλεονάζον προσωπικό σε διοικητικές θέσεις.Αδ. Γεωργιάδης: Θα απολυθούν όσοι παρουσίασαν πλαστά πτυχίαΚαι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διεβεβαίωσε, σε συνέντευξή του στο Mega, ότι στον χώρο της Υγείας δεν θα γίνουν απολύσεις, πέραν όσων προέλθουν από υπαλλήλους οι οποίοι έχουν παρουσιάσει πλαστά πτυχία.Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι εκτός του ελέγχου από το ΑΣΕΠ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου του ξεκινούν ενδελεχή έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων, ενώ επισήμανε ότι θα ζητήσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες όλων των διοικητών των νοσοκομείων σε βάθος δεκαετίας.Δήλωσε εξάλλου βέβαιος ότι ο ΕΟΠΥΥ θα σταθεί στα πόδια του και σε λίγο καιρό θα λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons