Δελτίο Τύπου ΕΙΝΑΠ για το θέμα του φαρμάκου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28/08/13

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ συνεδρίασε για το θέμα του φαρμάκου και πιστεύει ότι:

Η προσπάθεια του υπουργείου Υγείας να φέρει σε αντιπαράθεση γιατρούς και φαρμακοποιούς, με αφορμή τη συνταγογράφηση γενοσήμων, έχει σκοπό να παραπλανήσει υγειονομικούς και ασθενείς από τα οξυμένα προβλήματα που φέρνει η πολιτική της κυβέρνησης στην υγεία.

Εμείς απαιτούμε δωρεάν και αξιόπιστο φάρμακο.

Για να γίνει αυτό, εκτός από τον έλεγχο βιοϊσοδυναμίας πρωτοτύπου και γενοσήμου, με ενίσχυση των υπηρεσιών του ΕΟΦ, χρειάζεται κρατική φαρμακαποθήκη και κρατική φαρμακοβιομηχανία.Καλούμε τους συναδέλφους γιατρούς να συνταγογραφούν με κριτήριο την ασφάλεια του ασθενούς και την επιστημονική τους γνώση.ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons