Αθωώθηκε κατηγορούμενη για δωροδοκία διοικητή Νοσοκομείου Σερρών.Την αθώωση της ιδιοκτήτριας της εταιρείας καθαρισμού που κατηγορούνταν για δωροδοκία του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών αποφάσισε το Πλημμελειοδικείο Σερρών, αργά το απόγευμα, ενώ επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ στον καθένα από τους δύο φερόμενους ως συνεργούς της, με δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Ξενοφών Εμμανουηλίδης, την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές και στον Εισαγγελέα Σερρών ότι μία 66χρονη του υποσχέθηκε 30.000 ευρώ, αν αντιμετώπιζε θετικά την προσφορά της

ενδιαφερόμενης εταιρείας καθαριότητας, που ανήκε, όπως υποστήριζε, σε μία 47χρονη φίλη της. Ο κ. Εμμανουηλίδης ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και κατά τη διάρκεια του προτεινόμενου χρηματισμού του, εκτός του Νοσοκομείου Σερρών, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, επενέβησαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, την 66χρονη και έναν 55χρονο υπάλληλο της εν λόγω εταιρείας καθαρισμού και αργότερα τη 47χρονη ιδιοκτήτρια της εταιρείας.

Όπως αποδείχτηκε κατά την ακροαματική διαδικασία η 47χρονη ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού, είχε άγνοια για τον προτεινόμενο χρηματισμό του διοικητή του Νοσοκομείου και γι αυτό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών την αθώωσε, ενώ η απουσία των υποσχόμενων χρημάτων κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον διοικητή, οδήγησε στην επιβολή της κατώτερης, όπως χαρακτηρίστηκε από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, ποινής, για την 66χρονη και τον 55χρονο που άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: ΑΠΕ

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons