Συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών την Δευτέρα - Θα ακολουθήσουν σημαντικές ανακοινώσειςΣτις 10 π.μ. της Δευτέρας 5 Αυγούστου έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσουν οι εργασίες της τακτικής συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ), υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 2 μ.μ., τα θέματα τα οποία βρίσκονται στην "ατζέντα" της συζήτησης είναι οι αλλαγές χρήσης μικρώ νοσοκομείων του ΕΣΥ του λεκανοπεδίου και της περιφέρειας, ενώ, μετά το πέρας των εργασιών της συνεδρίασης, ο υπουργός Υγείας θα δώσει στη δημοσιότητα όλο το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για τις αλλαγές χρήσης νοσηλευτικών ιδρυμάτων του ΕΣΥ όλης της χώρας

και θα ανακοινώσει ότι όσοι εργαζόμενοι του ΕΣΥ καταλαμβάνουν δημόσια νοσοκομεία θα καταγράφονται από τους διοικητές των ιδρυμάτων, προκειμένου να περάσουν, στη συνέχεια, από αρνητική αξιολόγηση και να αντιμετωπίσουν το φάσμα της οριστικής τους απόλυσης από το ΕΣΥ.Σημειώνεται ότι σε κατάληψη βρίσκονται από την Παρασκευή 2 Αυγούστου τα εξωτερικά ιατρεία και τα γραφεία της διοίκησης του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής "Αγία Βαρβάρα", το οποίο περιλαμβάνεται μεταξεύ εκείνων των ιδρυμάτων τα οποία θα αλλάξουν χρήση, ενώ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν προγραμματίσει νέα γενική συνέλευση για το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου.----------------------------------------------------------Στις 11.30 π.μ. της Δευτέρας οι ανακοινώσεις Άδωνι για τις αλλαγές χρήσης και τις καταλήψεις νοσοκομείων του ΕΣΥΠροκειμένου να προλάβει τυχόν επέκταση του φαινομένου των καταλήψεων χώρων νοσοκομείων του ΕΣΥ τα οποία περιλαμβάνονται στο σχέδιο για την αλλαγή χρήσης τους, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παραχωρεί εκτάκτως στις 11.30 π.μ. της Δευτέρας 5 Αυγούστου συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας.

Πέραν των μέτρων κατά των καταληψιών χώρων νοσοκομείων του ΕΣΥ, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα δώσει επίσης στη δημοσιότητα όλο το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αλλαγή χρήσης μικρών νοσοκομείων του ΕΣΥ όλης της χώρας.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons