Π.Ι.Σ.: Να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο με τους επαχθείς όρους για τις απολύσεις στο Δημόσιο, το clawback και το ποινολόγιο των γιατρώνΕπαχθείς όρους για τον Δημόσιο Τομέα, τους ιατρούς και την περίθαλψη των ασφαλισμένων περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Μιχαήλ Βλασταράκου, με τον Υπουργό Υγείας, κ. Αδωνι Γεωργιάδη, ζητήθηκε για μία ακόμη φορά η απόσυρση τόσο του clawback για τους παρόχους Υγείας, και ιδιαίτερα για τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια, όσο και του ποινολογίου για τους ιατρούς. Eπίσης, ζητήθηκε από τον κ. Υπουργό Υγείας η απόσυρση της διάταξης για την αναδρομική ισχύ του 20ημέρου των καταστάσεων υποβολής δικαιολογητικών (μετά τη λήξη εκάστου μήνα) για την πληρωμή των παρόχων

Υγείας για υπηρεσίες που προσφέρουν.Ο Υπουργός υποσχέθηκε τη βελτίωση των επαχθών όρων του clawback, ιδιαίτερα για τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια, καθώς και ότι θα αποσύρει την διάταξη για την αναδρομική ισχύ του 20ημέρου.Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος για μια ακόμη φορά ζητά την απόσυρση αυτού του πολυνομοσχεδίου, το οποίο, χωρίς ευρύτερους σχεδιασμούς, με οριζόντιες περικοπές, κυνηγώντας τους αριθμούς που επιβάλλει η Τρόικα και το Μνημόνιο, “αποκεφαλίζει” ανθρώπους στον Δημόσιο Τομέα, περικόπτει με απαράδεκτο τρόπο τις αμοιβές από την εργασία των παρόχων Υγείας και επιβάλλει ποινολόγια στους ιατρούς, με αστυνομικό τρόπο, σε αντίθεση με κάθε έννοια χρηστής διοίκησης.Επίσης, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος επιθυμεί να τονίσει προς κάθε κατεύθυνση (διαψεύδοντας διάφορες φήμες και σκοπιμότητες) ότι ο Σύλλογος είναι αντίθετος στο κλείσιμο μικρών ή μεγαλύτερων Νοσοκομείων της χώρας. Αυτή η θέση επαναδιατυπώθηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη, καθώς και κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης κορυφής του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με τους Προέδρους όλων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας.Τη στιγμή κατά την οποία χάνονται συνάνθρωποί μας από έλλειψη νοσοκομειακών κλινών (170 κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παραμένουν κλειστές), είναι αδιανόητο να συζητούμε ότι μπορεί να χαθεί έστω και μία νοσοκομειακή κλίνη, δεδομένων των αναγκών οι οποίες υπάρχουν σήμερα στη χώρα μας.Θα πρέπει επιτέλους η Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι η καταστροφή της κοινωνίας, η οποία συντελείται με τέτοια πολυνομοσχέδια, πρέπει να σταματήσει, γιατί, στο τέλος, καμία δύναμη δεν θα μπορεί να οδηγήσει σε ανάταξη την ανθρωπιστική κρίση και την κοινωνική καταστροφή, που επέρχονται
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons