Σε δίκη οι «πρωταγωνιστές» για το μεγάλο φαγοπότι στο ΙΚΑ Καλλιθέας!Περίπου 15 μήνες μετά την αποκάλυψη της μεγάλη υπόθεσης διασπάθισης δημόσιου χρήματος στο ΙΚΑ Καλλιθέας, στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται, με απευθείας κλήση, οκτώ κατηγορούμενοι, που φέρονται ως «πρωταγωνιστές» της απάτης που υπολογίζεται ότι στοίχισε στον ασφαλιστικό φορέα περισσότερα από δέκα εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για υπαλλήλους του ΙΚΑ Καλλιθέας, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, καθώς φέρονται να χορηγούσαν επιδόματα πενταπλών τοκετών και μητρότητας σε άγαμες και χωρίς παιδιά γυναίκες, επιδόματα ασθενείας σε μη δικαιούχους, που εργάζονταν κανονικά, επιδόματα ασθενείας σε συνταξιούχους γήρατος ακόμη και επιδόματα λουτροθεραπείας!Ειδικότερα, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται να δικαστούν στις 22 Ιουλίου οι: Ελένη Μπουραζάνη, Χριστίνα Πατεράκη (αδελφή του Γιώργου Πατεράκη) Χρυσούλα Φέρρα, Μυρσίνη Θωμάκου, Χριστίνα Σουρίδη, Κωνσταντίνος Καραίσκος σύζυγος της Ε. Μπουραζάνη, Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης σύζυγος της Χρυσούλας Φέρρα και Περσεφόνη Νασοπούλου.Οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) και της απάτης.Η παραπομπή τους στο ακροατήριο αποφασίστηκε με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών και οι κατηγορίες που τους αποδίδονται αφορούν την περίοδο 2003-2012.Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, η πλειονότητα των κατηγορουμένων είχε οδηγηθεί στη φυλακή, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons