Ο Άδωνις δεσμεύθηκε και στη ΔΗΜΑΡ πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις στην Υγεία.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου και αντιπροσωπεία του Τομέα Υγείας της ΔΗΜΑΡ (Χ. Μιχαηλίδης, Ι. Ευδοκιμίδης και Γ. Μπουλμπασάκος) είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, στην οποίαμοναδικό θέμα της συζήτησης ήταν η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για κατάργηση συγκεκριμένων μονάδων υγείας.

Ο Υπουργός, όπως αναφέρει η ΔΗΜΑΡ,

δεσμεύτηκε ρητά ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση από αυτές τις αλλαγές.

Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ τονίστηκε ότι οι όποιες αλλαγές στο χώρο της Υγείας θα πρέπει να γίνουν βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου και όχι με την εφαρμογή οριζόντιων λύσεων που τις περισσότερες φορές δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Επίσης εκφράστηκε η κατηγορηματική θέση της ΔΗΜΑΡ ότι οι αλλαγές αυτές δεν πρέπει να έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια ούτε μιας θέσης εργασίας στο χώρο της Υγείας. Τουναντίον, λόγω των μεγάλων ελλείψεων, ο χώρος της Υγείας θα πρέπει να αποτελέσει το χώρο υποδοχής υπαλλήλων από τον ορθολογικό εκσυγχρονισμό του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons