ΠΙΣ: Να ενισχυθούν τα Νοσοκομεία των Νησιών και Ακριτικών περιοχών.

Την ενίσχυση των Νοσοκομείων της χώρας, και δη αυτών που λειτουργούν σε νησιωτικές και ακριτικές περιοχές, ζητεί από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τα Δημόσια Νοσοκομεία έχουν υποστεί μεγάλη επιβάρυνση από την αύξηση της προσέλευσης των πολιτών.

Η άμεση ενίσχυση τμημάτων και ειδικοτήτων αιχμής είναι απαραίτητη προκειμένου να μην θρηνούμε θύματα από αδυναμίες – ελλείψεις οι οποίες δεν πρέπει να υπάρχουν.

Με την ευκαιρία της αυριανής επίσκεψης του Υπουργού Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης κ. Αδωνι Γεωργιάδη στα Δωδεκάνησα, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο από τις ακριτικές αυτές περιοχές,

ιδιαίτερης εθνικής σημασίας, αλλά και τουριστικού ενδιαφέροντος, να δοθεί το μήνυμα της ενίσχυσης και στήριξης των Νοσοκομείων, αλλά και των άλλων Δημοσίων Δομών Υγείας με το αναγκαίο προσωπικό, που είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα σε ειδικότητες αιχμής.Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα συνεργαστεί σε κάθε επίπεδο, ώστε οι ακριτικές και οι νησιωτικές περιοχές να νιώθουν σιγουριά για την υγεία τους και οι επισκέπτες της χώρας μας να νιώθουν ασφαλείς, προκειμένου και ο τουρισμός αλλά και ο πολιτισμός μας να έχουν δυναμική πορεία.Οι προτάσεις μας για την κάλυψη των αναγκών των περιοχών αυτών είναι σε γνώση του Υπουργείου Υγείας και θεωρούμε ότι μέσα σε πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι, ώστε να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons