ΙΣΑ: Να επισπευθούν οι διαδικασίες των τελεσίδικων αποφάσεων γα τους επίορκους γιατρούς

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει κάθε προσπάθεια για διαφάνεια και εξορθολογισμό του συστήματος υγείας και στο πλαίσιο αυτό επικροτεί και συνδράμει κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο πρέπει να διευκρινιστεί ότι πρέπει να αποφεύγονται οι οριζόντιες αποφάσεις, οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα να στήνουν στον τοίχο τους λειτουργούς της υγείας.

Είναι σαφές ότι όταν υπάρχουν τελεσίδικες και αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις παράγεται άμεσα δεδικασμένο, το οποίο πρέπει να εφαρμοσθεί. Μέχρι όμως να τύχει εφαρμογής το ανωτέρω δεν είναι δυνατόν να διώκονται οι γιατροί, να χάνουν τις δουλειές τους και να μην μπορούν να επιβιώσουν.Ζητάμε πρωτίστως να επισπευστούν οι διαδικασίες των τελεσίδικων αποφάσεων προκειμένου να αποδίδεται η δικαιοσύνη άμεσα και να διώκονται οι πραγματικά υπαίτιοι.Ο ΙΣΑ στο πλαίσιο των θεσμικών διαδικασιών στηρίζει και διασφαλίζει την τιμωρία των επίορκων μελών του, πλην όμως οι οριζόντιες διαδικασίες δεν παύουν να είναι άδικες.Οι λειτουργοί της υγείας που παραμένουν απλήρωτοι από τον ΕΟΠΥΥ και κακοπληρωμένοι από το ΕΣΥ επωμίζονται οι ίδιοι το βάρος του δημόσιου συστήματος υγείας, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην οικονομική εξαθλίωση.Πρέπει να καταστεί σαφές ότι υγεία χωρίς γιατρούς δεν γίνεται. Αγωνιζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που να εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και ειδικότερα στις παραμεθόριες περιοχές.Στόχος μας είναι ένα σύστημα υγείας, το οποίο στηρίζει τους λειτουργούς της υγείας που ασκούν με τιμιότητα και αυταπάρνηση το ιατρικό τους λειτούργημα και τους επιτρέπει όμως να ζούνε και να εργάζονται με αξιοπρέπεια.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons