Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας, κ. Αντώνη Μπέζα, με τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού
Αθήνα, 24 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας, κ. Αντώνη Μπέζα, με τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Αντώνης Μπέζας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Βλασταράκο, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Μπέζας τόνισε μεταξύ άλλων ότι η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θεωρεί τους ιατρούς άμεσους συνεργάτες στη μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου, βιώσιμου και αλληλέγγυου στην κοινωνία Εθνικού Συστήματος Υγείας και για αυτό το λόγο λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις προτάσεις και τις απόψεις των θεσμικών της οργάνων.Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ότι κατά το επόμενο διάστημα το Υπουργείο θα φέρει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων των ιατρών του ΕΟΠΥΥ που έληξαν ή λήγουν εντός του 2013, καθώς και ότι τα ποσοστά εκπτώσεων (rebates) επί των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους παρόχους υγείας που θεσμοθετήθηκαν πρόσφατα, θα είναι προοδευτικά (κλιμακωτά). Τέλος, ενημέρωσε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα πληρώσει τις επόμενες ημέρες το συνολικό ποσό των 110 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΟΠΑΔ προς ιδιώτες ιατρούς.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons