Α. Γεωργιάδης: Πίσω από κάθε αριθμό υπάρχει κι ένας ασθενής!Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, αναφέρει ότι ο χώρος της υγείας «θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει αναδιαμορφωθεί, να έχει εξυγιανθεί και να παρέχει υψηλού επιπέδου υγειονομική φροντίδα, χωρίς...ωστόσο ανεξέλεγκτες δαπάνες».

«Ο άνθρωπος παραμένει ο γνώμονας της προσπάθειας μα, διότι γνωρίζουμε, αναγνωρίζουμε και δεν παραγνωρίζουμε ότι πίσω από κάθε αριθμό και ενέργειά μας υπάρχει ένας ασθενής ο οποίος βρίσκεται σε ανάγκη. Ένας ασθενής στον οποίο οφείλουμε να προσφέρουμε την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα» αναφέρει ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης προσθέτει ότι επιδιώκει τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους με την υγεία φορείς, δηλώνοντας πως «Έχω ανοιχτή την πόρτα του γραφείου μου σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει».«Ο Μ. Αλέξανδρος έκοψε τον γόρδιο δεσμό με όπλο, εμείς θα το κάνουμε με όπλο μας τη συνεννόηση και τη συνειδητοποίηση του προβλήματος. Δεν έχει νόημα να ξοδέψουμε τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε σε αλληλοκατηγορίες, τώρα οφείλουμε να δράσουμε.Ήρθε η ώρα να κάνουμε στην πατρίδα μας μια αληθινή επανάσταση του αυτονόητου. Χρειαζόμαστε λιγότερους καβγάδες και περισσότερη δράση και να είστε βέβαιοι ότι ολόκληρη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας δεσμεύεται να περάσει από τα λόγια στις πράξεις και τις αποφάσεις. Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Ένα στοίχημα που μπορούμε και πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί Και θα το κερδίσουμε», καταλήγει ο υπουργός».
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons