Άδωνις: Υπέρβαση 500 εκατ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ το 2013! Από κόσκινο όλες οι δαπάνες!αδωνης Μέτρα ώστε να συγκρατηθούν οι δαπάνες του ΕΟΠΥΥ το 2013 λαμβάνει το υπουργείο Υγείας ώστε να μην ξεφύγουν περαιτέρω οι δαπάνες που μπορεί να ξεπεράσουν το μισό δις ευρώ, επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπέρβαση εκατομμυρίων ευρώ θα υπάρξει στον ΕΟΠΥΥ εάν δε λάβουμε μέτρα άμεσα υπογράμμισε στη βουλή ο υπουργός Υγείας επιχειρηματολογώντας στο πλαίσιο της επιβολής του claw back (αυτόματη επιστροφή χρημάτων όταν υπάρχει υπέρβαση) αλλά και του rebate (έκπτωση με βάση το τζίρο) που θα επιβληθεί σε διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές και φυσικοθεραπευτές ρύθμιση που περιλήφθηκε στο

πολυνομοσχέδιο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς αλλά και τα έως τώρα οικονομικά δεδομένα του Οργανισμού εκτιμάται ότι έως το τέλος του έτους η υπέρβαση θα φθάσει το μισό δις ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι ελεγκτικές εταιρείες που θα μπούνε τόσο στο ΕΣΥ όσο και στα ιδιωτικά νοσοκομεία θα κατορθώσουν να ελέγξουν τις δαπάνες καθώς θα εντοπίσουν όσους παρανομούν.

«Έτσι θα διαπιστώσουμε εάν πιστώθηκαν καλώς όλες οι δαπάνες στους ιδιώτες παρόχους. Θα το κάνουμε για να εντοπίσουμε απ” όλη την ομάδα των ιδιωτικών παρόχων, εκείνους που έκαναν τις διπλοχρεώσεις – μέχρι και 9 αξονικές στον ίδιο άνθρωπο μέσα σε 15 μέρες – εκείνους που έκλεβαν τα χρήματά μας, τα χρήματα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ» τόνισε ο υπουργός Υγείας συμπληρώνοντας ότι αυτοί οι πάροχοι δε θα πληρωθούνε.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons