ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο 3ος ΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Βιολογία» των Campbell & Reece.


Αγαπητοί συνάδελφοι,
όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει το ΔΣ στην προσπάθεια του να προσφέρει υπηρεσίες και πλεονεκτήματα στα μέλη της ΠΕΒ, συνεργάζεται(μεταξύ των άλλων) και με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης προκειμένου να πωλούνται τα βιβλία των εκδόσεων τους με σημαντική έκπτωση, στο 25-30% επί της λιανικής τιμής.
Στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ πατώντας την επιλογή «Προσφορές για τα μέλη της ΠΕΒ» θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις προσφορές αυτές.
Στην επιλογή «Βιβλιοπαρουσίαση» θα προβάλλονται και θα παρουσιάζονται τα βιβλία των προσφορών.
Όσον αφορά στο διαδικαστικό μέρος, όποιος συνάδελφος θέλει να αγοράσει βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης, πρέπει να επικοινωνήσει με τη γραμματεία της ΠΕΒ καθώς η αγορά γίνεται μέσω της ΠΕΒ και όχι άμεσα από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης.

Κυκλοφόρησε από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης ο τρίτος (και τελευταίος) τόμος του βιβλίου «Βιολογία» των Campbell & Reece. Πρόκειται για την Ελληνική μετάφραση του ευρέως χρησιμοποιούμενου βιβλίου των Campbell & Reece, που περιέχει πλήθος θεμάτων σε διάφορα επιστημονικά πεδία της Βιολογίας. Η παρούσα Ελληνική έκδοση στηρίζεται στην πιο πρόσφατη, ανανεωμένη 8η αγγλική έκδοση, που κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2009.


Το ΔΣ της ΠΕΒ


|ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ|ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ|
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

NEIL. A. CAMPBELL-JANE B. REECE
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΜΟΣ ΙΙΙ

Η Βιολογία των Campell & Reece —και των συνεργατών τους— είναι ένα βιβλίο γενικής βιολογίας δοκιμασμένο στη διεθνή, άκρως ανταγωνιστική αγορά, με μακροχρόνια διεθνή αναγνωρισιμότητα, επιστημονική εγκυρότητα και απήχηση, ιδίως στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Συνδυάζει τη σύγχρονη βιολογική γνώση με την προσπάθεια για ενεργητική μάθηση εκ μέρους του αναγνώστη. Το βιβλίο απευθύνεται σε πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές των βιολογικών επιστημών, αλλά και κάθε άλλου κλάδου των φυσικών επιστημών — φυσικής, χημείας, εφαρμοσμένων μαθηματικών και πληροφορικής,
γεωλογίας, γεωπονίας, βιοχημείας κ.λπ. Το μεγαλύτερο μέρος της ύλης του θεωρείται ιδιαίτερα κατάλληλο και για την εισαγωγή στη σύγχρονη βιολογία φοιτητών ιατρικών σχολών και σχολών συναφών με την ιατρική. Επίσης, μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στη διεπιφάνεια της βιολογίας με τη βιοτεχνολογία, την πληροφορική, τη βιοηθική, την ιατρική τεχνολογία, τη βιοφυσική, τη βιοχημεία κ.λπ., δεδομένου ότι στα προγράμματα αυτά συμμετέχουν μεταπτυχιακοί σπουδαστές με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο. Ωστόσο, για τους ίδιους ακριβώς λόγους, η Βιολογία των Campell & Reece προσφέρεται και ως «βιβλίο αναφοράς» για τους καθηγητές βιολογίας στη Μέση Εκπαίδευση, οι οποίοι παραμένουν χωρίς ισχυρή βιβλιογραφική κάλυψη μέχρι σήμερα. Η παρούσα ελληνική έκδοση στηρίζεται στην πιο πρόσφατη, ανανεωμένη 8η αγγλική έκδοση, που κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2009.

ΒΙΟΛΟΓΙΑ

ISBN-13: 978-960-524-328-9 | 21 X 29 εκ.| Σκληρόδετο | 830 σελ. | Λιανική τιμή: 60,00




Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons