ΕΟΠΥΥ: ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ eΔΑΠΥΣε συνέχεια των σχετικών ανακοινώσεων, σας ενημερώνουμε, ότι από την 31/5/2013, ο μηχανισμός, που υποστηρίζει την δυνατότητα διασύνδεσης της ηλεκτρονικής υπηρεσίας eΔΑΠΥ, με τα πληροφορικά συστήματα των παρόχων υγείας, έχει ολοκληρωθεί και έχει ήδη δοθεί η σχετική πρόσβαση (ψηφιακό πιστοποιητικό και κωδικοί πρόσβασης) σε συγκεκριμένους παρόχους, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η φάση της δοκιμαστικής / πιλοτικής λειτουργίας έως την 30/6/2013.Προκειμένου όλοι οι συμβεβλημένοι πάροχοι υγείας (ιατροί, Νοσοκομεία, Ιδ. Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα, Φυσικοθεραπευτές κλπ), οι οποίοι διαθέτουν δικά τους πληροφοριακά συστήματα, να αξιοποιήσουν την δυνατότητα αυτή, θα πρέπει προηγούμενα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, με ηλεκτρονικό αίτημα μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία θα ενεργοποιηθεί εντός του τρέχοντα μήνα. Τα

αιτήματα αυτά τελούν ειδικής έγκρισης από τον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να διατεθεί η αναφερόμενη δυνατότητα.Από την 1/9/2013 και μετά, η εκτέλεση των παραπεμπτικών από παρόχους ιδιωτικού φορέα, θα υποστηρίζεται πλέον αποκλειστικά, είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, είτε μέσω του μηχανισμού διασύνδεσης για ηλεκτρονικά παραπεμπτικά και δεν θα επιτρέπεται πλέον η υποβολή παραπεμπτικών μέσω αρχείου.Σε κάθε περίπτωση, η εκτέλεση των παραπεμπτικών από παρόχους ιδιωτικού φορέα, θα αναγγέλλεται στο eΔΑΠΥ, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, της ημερομηνίας εκτέλεσης και της έκδοσης σχετικού φορολογικού παραστατικού (απόδειξη είσπραξης συμμετοχής).ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Γ.ΑΓΓΟΥΡΗΣ
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons