Η Μακρή το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ΟΚΑΝΑ, ο Μπέζας τον ΕΟΠΥΥ και το φάρμακο!
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο νέος υφυπουργός Υγείας κ. Μπέζας θα αναλάβει την αρμοδιότητα για την "καυτή πατάτα" του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αλλά και του τομέα του φαρμάκου, καθώς η πρότερη πολιτική εμπειρία του από το υπουργείο Οικονομικών θεωρήθηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ως εκείνο το χαρακτηριστικό το οποίο θα βοηθήσει γτον κ. Μπέζα στην άμεση ανάσχεση του διαρκώς διογκούμενου ελλείμματος του Οργανισμού, αλλά και στην κάλυψη της "τρύπας" ύψους 2,5 δισ. ευρώ η οποία υπονομεύει τον ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα πάντα με τις πολύ καλά πληριοφοορημένες πηγές του, η νέα

υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή αναμένεται να αναλάβει την αρμοδιότητα για το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι την τελική και αποκλειστική απόφαση για την κατανομή των αρμοδιοτήτων των υφυπουργών έχει ο πολιτικός προΪστάμενός τους, ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει τάχιστα στη σχετική κατανομή, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για την κυβέρνηση.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons