ΕΟΠΥΥ και "κινητικότητα" στο δημόσιο, τα θέματα της πρώτης σύσκεψης στο Μαξίμου!Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή των Γιάννη Στουρνάρα, Χρήστου Σταϊκούρα, Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στο τραπέζι έπεσαν όλα τα καυτά ζητήματα, ενόψει και της άφιξης της τρόικας, με στόχο «να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος».

Ο κ. Στουρνάρας σε ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση σκοπεύει να ζητήσει παράταση από την τρόικα όσον αφορά το θέμα της κινητικότητας, τόνισε «πως θα το δούμε».

Ωστόσο, πηγές του Οικονομικού επιτελείου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επεσήμαιναν ότι για να μπορέσει η Αθήνα να πάρει μια παράταση για το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να βαθμολογηθεί σε όλα τα άλλα ζητήματα με ...άριστα.Αναλυτικά η δήλωση του κ. Στουρνάρα μετά την κυβερνητική σύσκεψη«Δημοσιογράφος: Κύριε υπουργέ, θα ζητήσει η Κυβέρνηση παράταση για το πρόγραμμα της κινητικότητας, προκειμένου να υπάρξει επαναδιατύπωση;Ι. Στουρνάρας: Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό για τις εκκρεμότητες που έχουμε ενόψει έλευσης τρόικας και θα δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες ημέρες, για να καλύψουμε τα κενά. Αυτό μόνο.Δημοσιογράφος: Θα ζητήσετε παράταση; Την σκέφτεστε την παράταση; Την αντιμετωπίζετε;Ι. Στουρνάρας: Θα δούμε. Σας ευχαριστώ πολύ».

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons