Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τους «Συμμάχους Υγείας»Την έναρξη της συνεργασίας τους επισημοποίησαν σήμερα το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το εθελοντικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών «ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ», μέσα από την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας που θα αφορά την ιατροκοινωνική φροντίδα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μας.

Το Σύμφωνο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Προγράμματος «Σύμμαχοι Υγείας» κος Τούντας και ο Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας. Η συνεργασία

αφορά προγράμματα εθελοντικής προσφοράς γιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτριών, οδοντιάτρων, κοινωνικών λειτουργών και λοιπών εθελοντών προς τους άπορους και τους ανασφάλιστους πολίτες της Αθήνας, που είναι εκτεθειμένοι σε πολλαπλές κακουχίες και νοσήματα.

Οι ανωτέρω συμβαλλόμενοι φορείς ξεκινούν τη συνεργασία τους με στόχο την προαγωγή και διατήρηση της Δημόσιας Υγείας σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που ζουν παραμελημένες και εμφανίζουν υψηλό επιπολασμό σε λοιμώδη νοσήματα, κακοήθειες και άλλες ασθένειες. Άξονες συνεργασίας αποτελούν τα προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης, η ενίσχυση της λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στην παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με εθελοντικά προγράμματα των Συμμάχων Υγείας σε ένα πλαίσιο κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών που μοναδικό στόχο έχουν την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons