Άδωνης σε απεργούς εργαζόμενους: “Ελάτε στο γραφείο να τα πούμε”!Έως τα εξωτερικά σκαλιά του υπουργείου Υγείας κατέβηκε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης όταν αντιλήφθηκε ότι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Αριστοτέλους για να διαμαρτυρηθούν.

Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 15 μετά το μεσημέρι πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διεκδικώντας καταβολή δεδουλευμένων αλλά και μεταξύ άλλων πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν το πρωί στην οδό Αριστοτέλους στο υπουργείο Υγείας φωνάζοντας συνθήματα. Τότε ήταν που ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε από το γραφείο του στην είσοδο του υπουργείου.


Αρχικά οι εργαζόμενοι αντέδρασαν ωστόσο δέχθηκαν την πρόσκληση του υπουργού, αντιπροσωπεία τους να ανέβει στο γραφείο του προκειμένου να του εκθέσει τα αιτήματα του κλάδου.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons