Έξι μήνες χωρίς αξονικό τομογράφο το Νοσοκομείο Φιλιατών!

Έξι μήνες χωρίς αξονικό τομογράφο το Νοσοκομείο Φιλιατών Καθημερινή είναι πλέον η υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας. Τα προβλήματα στα νοσοκομεία πολλαπλασιάζονται και ορισμένες φορές η λειτουργία τους οφείλεται καθαρά και μόνο στην υπερπροσπάθεια που κάνει το προσωπικό.

Τα κενά αυξάνονται ενώ βλάβες που μπορεί να σημειωθούν σε καίριας σημασίας μηχανήματα απαιτούν μήνες για την αποκατάσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Επί έξι ολόκληρους μήνες βρίσκεται εκτός λειτουργίας με

αποτέλεσμα οι ασθενείς να υποχρεώνονται να καταφεύγουν σε κάποια ιδιωτικά ιατρικά κέντρα ή σε άλλα νοσοκομεία της Ηπείρου.

Εν τω μεταξύ από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου και για ένα μήνα οι γιατροί του Νοσοκομείου Φιλιατών και των Κέντρων Υγείας Παραμυθιάς, Ηγουμενίτσας και Μαργαριτίου προχωρούν σε συγκέντρωση υπογραφών στο ψήφισμά τους για τη διάσωση των δημόσιων δομών υγείας της περιοχής.

Στο ψήφισμα γίνεται εκτενής αναφορά στον οικονομικό στραγγαλισμό του Νοσοκομείου Φιλιατών αλλά και σε άλλα προβλήματα στο χώρο της υγείας. Το πρόγραμμα εφημεριών είναι εξαιρετικά περιορισμένο ενώ δεν υπάρχει 24ωρη κάλυψη των κέντρων υγείας με ασθενοφόρο λόγω έλλειψης οδηγών.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons